Tweedehands draglineschotten

Europese draglineschotten Azobe draglineschotten Leverancier van draglineschotten in Europa Oplossingen voor bouwmatten Zware Azobe schotten

Tweedehands draglineschotten

SEO oude website

Tweedehands draglineschotten

Wellicht overweegt u om tweedehands draglineschotten te kopen omdat dit een goedkoper alternatief is dan nieuwe draglineschotten aan te schaffen. Ons advies is om dit niet te doen! Want vaak komen er nog veel extra kosten bij kijken, waardoor u alsnog (onnodig) veel geld kwijt bent.

Draglineschotten transporteren

Wanneer u bij een externe partij tweedehands draglineschotten koopt, zult u er zelf voor moeten zorgen dat deze bij u terecht komen. Met alleen de aanschaf van de draglineschotten bent u er dus nog niet. Heeft u niet de middelen in huis om de draglineschotten op te halen? Dan zult u dus transport moeten huren.

Draglineschotten plaatsen

Behalve het transport, zult u ook de voorbereidende werkzaamheden moeten regelen. De draglineschotten moeten namelijk geplaatst worden. Heeft u hier zelf de materialen en mankracht niet voor? Dan zult u ook deze moeten huren.

Weet wat u koopt

Weet u zeker dat de draglineschotten die u koopt van goede kwaliteit zijn? Misschien zijn ze wel helemaal kapot gereden of van een slechte kwaliteit hout gemaakt. Dit weet u niet van tevoren, wanneer u tweedehands draglineschotten koopt. Koopt u daarentegen nieuwe of gebruikte draglineschotten bij ons? Dan bent u ervan verzekerd dat uw draglineschotten nog jaren meegaan. Onze draglineschotten worden namelijk gemaakt van azobéhout. Azobéhout gaat minimaal 25 jaar mee en is erg duurzaam.

Draglineschotten kopen of huren bij Welex

Wij van Welex kunnen alles tot in de puntjes voor u verzorgen. We hebben draglineschotten van 3 tot 12 meter in ons assortiment en maatwerk is mogelijk. Daarnaast kunnen we de draglineschotten bij u bezorgen en zelfs plaatsen, u wordt dus volledig ontzorgd!

Wanneer u niet over de nodige opslagruimte beschikt, kunt u er ook voor kiezen om de draglineschotten bij ons te huren. Daarnaast is het ook de ideale oplossing als u veel afwisselende projecten hebt, en daarbij een ander formaat draglineschotten nodig heeft.

Onze draglineschotten worden in eigen fabriek gemaakt en zijn daardoor direct uit voorraad leverbaar. Welk formaat u ook nodig heeft, bijna alles is mogelijk! Vraag vrijblijvend een offerte aan.