Wij zijn betrokken

Europese draglineschotten Azobe draglineschotten Leverancier van draglineschotten in Europa Oplossingen voor bouwmatten Zware Azobe schotten

Duurzaamheid en MVO

Alles tot in de puntjes geregeld

Wij dragen graag ons steentje bij om de wereld een klein beetje beter te maken, of dat nu intern, lokaal of internationaal is.

Impact

Wij proberen onze impact op de natuur en zijn grondstoffen, zo klein mogelijk te houden. Het hout, dat bij ons verwerkt wordt, wordt voor de volle 100% gebruikt, tot aan het zaagsel toe! Tevens kijken wij naar oplossingen om verspilling tegen te gaan en onze energie zo efficiënt mogelijk op te wekken of in te zetten. Ook zetten wij ons in voor natuurbehoud en moet ons hout voldoen aan alle nationale en internationale wetgeving.

Recycling

Als draglineschotten beschadigd zijn, gooien wij ze niet weg. We vervangen de beschadigde balk(en) met een nieuwe balk. De beschadigde balk hergebruiken we in ons productieproces zodat we geen hout hoeven weg te gooien of te verspillen.

Een grote familie

Het welzijn van onze medewerkers heeft een hoge prioriteit. We streven ernaar een werkomgeving te creëren die veilig en aangenaam is en een positieve balans tussen werk en privéleven bevordert. Waar mensen de ruimte krijgen om te groeien en mee te denken. Waar je niet onderdeel bent van een proces maar van een familie. Lokaal ondersteunen wij verenigingen of sponseren wij evenementen, zodat we ook op deze manier bijdragen aan een gezelligere en levendigere omgeving.

zaagsel
Weten wat wij kunnen betekenen?

Neem dan contact op

Europäische Baggermatten, Azobe Baggermatten, Baggermattenlieferant in Europa, Lösungen für Baggermattenmatten, Robuste Azobe-Matten
Dit kan door ons te mailen of bellen

Dan zijn snel al jouw vragen beantwoord