Pijpleidingen leggen

Europese Draglineschotten Azobe Draglineschotten Leverancier van Draglineschotten in Europa Oplossingen voor bouwmatten Zware Azobe Schotten

Pijpleidingen

SEO oude website

Wij maken de wegen, jullie de toekomst

Het leggen van een pijpleiding is keer op keer een flinke klus. Kilometers grond die blootgelegd worden – soms zelfs over landsgrenzen – en tientallen vrachtwagens elke dag nieuwe onderdelen afleveren. Dat vraagt om een stevige basis. Eentje die elk gewicht draagt, voorkomt dat machines wegzakken, duurzaam is en bestand is tegen elk weertype. Dat zijn de draglineschotten van Welex. Gemaakt van de beste kwaliteit hardhout. Al tientallen jaren werken wij nauw samen met bedrijven in de pijpleidingenindustrie. Onze draglineschotten worden geproduceerd in onze eigen fabriek. Hierdoor beschikken wij over voorraden en kunnen wij vaak snel leveren.

Net dat stapje extra
Welex gaat een stapje verder. Zo is maatwerk bij ons geen probleem. Wij weten dat niet elke klus hetzelfde is en dat dat vraagt om flexibiliteit. Ook bezorgen wij onze schotten op de bouwplaats. Maar we gaan nóg een stapje verder. Het is zelfs mogelijk om onze draglineschotten door ons ervaren team te laten plaatsen. Dat bespaart u een hoop tijd. Wilt u meer weten over deze mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.