Draglineschotten prijzen

Europese draglineschotten Azobe draglineschotten Leverancier van draglineschotten in Europa Oplossingen voor bouwmatten Zware Azobe schotten

Draglineschotten prijzen

Lees meer of vraag een offerte aan

Om een groot project uit te kunnen voeren heeft u natuurlijk de beste materialen nodig. Het gebruik van zwaar materieel moet op een veilige manier worden uitgevoerd. Het gebruik van draglineschotten kan hierbij helpen.

Draglineschotten

Draglineschotten zijn dikke houten rijplaten die het mogelijk maken om voor zware kranen om over zachtere ondergronden te rijden. Ze zorgen dus voor een tijdelijke verharding om zo werkzaamheden op een veilige en makkelijkere manier uit te kunnen voeren. De draglines zijn uiterst stevig en duurzaam. Ze kunnen het zware materieel gemakkelijk dragen. Ze worden ingezet om een tijdelijk werkplatform te creëren of bij het aanleggen van omleidingen.

Schotten van Welex

Welex is één van de grootste leveranciers van draglineschotten in Nederland. Wij bieden dragline schotten aan van enkel de beste kwaliteit. Daarnaast bieden we ook bielzen, palen, keggen en stalen profielen die uw project kunnen ondersteunen. Welex biedt draglineschotten aan van 3 tot 12 meter. Deze zijn beschikbaar in verschillende diktes en kunnen worden gemaakt van gecombineerd hardhout of het tropische azobé hout. Hiermee garanderen we de beste schotten voor een voordelige prijs en met de langste levensduur.

Prijzen van draglineschotten

De prijs voor het huren van een draglineschot kan nogal verschillen. Bij Welex kunt u een draglineschot voor enkele centen per dag huren. De uiteindelijke prijs hangt af van verschillende factoren. Allereerst gaat het om de lengte van de schotten. Een schot van 3 meter is bijvoorbeeld goedkoper dan een schot van 12 meter. Daarnaast is de hoeveelheid van belang. De stukprijs van honderd schotten is bijvoorbeeld lager dan die van twintig stuks. Tot slot is de duur van de huur bepalend. De huurprijs per dag is hoger dan wanneer u de schotten een aantal maanden in bezit heeft. Wanneer u een draglineschot wilt kopen betaalt u een vast bedrag voor de hoeveelheid schotten die u nodig heeft voor uw bedrijf.

Offerte aanvragen

Wanneer u draglineschotten nodig heeft, kunt u via ons formulier een vrijblijvende offerte opvragen. U vult hier de hoeveelheid en afmetingen van de schotten die u nodig heeft. Daarnaast geeft u aan of u deze wilt kopen of wilt huren. Nadat wij uw aanvraag hebben verwerkt geven we u een prijsindicatie en voorzien we u meteen van een persoonlijk advies.