Investeren in jouw projecten

Europese draglineschotten Azobe draglineschotten Leverancier van draglineschotten in Europa Oplossingen voor bouwmatten Zware Azobe schotten

Draglineschotten

kopen is een goede investering

Europese Draglineschotten Azobe Draglineschotten Leverancier van Draglineschotten in Europa Oplossingen voor bouwmatten Zware Azobe Schotten

Voordeel van kopen

Het voordeel van het aanschaffen van draglineschotten is dat je ze altijd voorradig hebt. Je hoeft niet meer te wachten tot de draglineschotten beschikbaar zijn en er komen geen extra kosten meer bij voor het huren.

Wanneer je de draglineschotten niet meer nodig hebt, zijn ze ook nog eens goed te verkopen omdat draglineschotten hun waarde blijven behouden.

Wanneer kopen?

Wanneer koop je en wanneer huur je een draglineschot? Dat hangt volledig af van het doel. Heb je de schotten vaker nodig of een langere tijd achter elkaar? Kies er dan voor om draglineschotten aan te schaffen. Bij ons kun je draglineschotten op maat laten maken en laten personaliseren.

Heb je de draglineschotten nodig voor een enkel project en zelf geen opslagmogelijkheden? Dan is huren verstandiger. Wij leveren standaard maten en hebben veel voorraad op onze 7 verschillende verhuurlocaties in Europa.

Voordelig alternatief

Onze draglineschotten zijn vooral geschikt als ondergrond voor de aanleg van nutsvoorzieningen, zoals energiecentrales en leidingbouw. We zijn ook veel betrokken bij het aanleggen van diverse windmolenparken door heel Europa. Door de toenemende vraag naar deze houtsoort, blijft er een sterke prijsontwikkeling hierop gelden. Om een goedkoper alternatief aan te bieden dan het volledige Azobé-schot, bieden wij ook een combinatie van verschillende soorten tropisch hardhout aan. Dit noemen wij een combinatieschot.

Wil je dus wel draglineschotten kopen, maar moeten de aanschafkosten ook relatief laag blijven? Dan is een combinatieschot wellicht de uitkomst. Wanneer je interesse hebt in de aanschaf van een combinatieschot kun je dit aangeven in het offerteformulier.

  • Buitenzijde Azobé hout, binnenkant een andere houtsoort
  • Voordeligere variant op Azobé draglineschotten
  • Goed alternatief voor langdurig gebruik
Weten wat wij kunnen betekenen?

Neem dan contact op

Europäische Baggermatten, Azobe Baggermatten, Baggermattenlieferant in Europa, Lösungen für Baggermattenmatten, Robuste Azobe-Matten
Dit kan door ons te mailen of bellen

Dan zijn snel al jouw vragen beantwoord