Verschillende diktes draglineschotten

Welex Hardhout Azobe

Welke dikte draglineschotten

heb ik nodig voor mijn project?

Als je draglineschotten wilt inzetten ter bescherming van de bodem bij je project, wil je wel weten welke dikte voldoet om de juiste bescherming te bieden. Bij zwaar materieel heb je natuurlijk dikkere schotten nodig dan wanneer je er alleen met een klein kraantje overheen rijdt. Welex Group kan jou hierin adviseren.

Zo veel verschillende diktes

Als dé specialist van het produceren, verhuren en verkopen van hardhouten draglineschotten weten wij na meer dan 45 jaar ervaring, precies wat je nodig gaat hebben voor je project. Wij leveren diktes van 7 tot 30 cm. Voor korte lengtes gebruik je vaak de minder dikke draglineschotten en voor onze 12 meters heb je een dikte nodig van 30 cm om doorbuigen te voorkomen. Onze grootste draglineschotten kunnen tot wel 1.200 ton dragen!

Hieronder een tabel van de lengtes en diktes die wij leveren.

Belasting van de draglineschotten

Onze draglineschotten zijn over het algemeen gemaakt van Azobé hout. Dit hout is ontzettend sterk en heeft een sterkte klasse van D70. Doordat het zo sterk is buigt en breekt het ook niet (snel).

Wij produceren ook combinatieschotten welke gemaakt worden van verschillende combinaties hout. Zoals Basralocus en Azobé of Okan en Azobé. Dit kan handig zijn als de kosten moeten worden gedrukt of als de sterkte klasse D70 niet perse nodig is.

Neem gerust contact met ons op voor alle mogelijkheden.

Onze standaard afmetingen en diktes
Lengte x breedte  |  Dikte 7 cm 10 cm 15 cm 20 cm 25 cm 30 cm
200 x 100 cm check check check check
300 x 100 cm check check check check
400 x 100 cm check check check check
500 x 100 cm check check check check
600 x 100 cm check check
700 x 100 cm check
800 x 100 cm check
1000 x 100 cm check
1200 x 100 cm check
Weten wat wij kunnen betekenen?

Neem dan contact op

Europäische Baggermatten, Azobe Baggermatten, Baggermattenlieferant in Europa, Lösungen für Baggermattenmatten, Robuste Azobe-Matten
Dit kan door ons te mailen of bellen

Dan zijn snel al jouw vragen beantwoord