Voor het échte zware werk

Europese draglineschotten Azobe draglineschotten Leverancier van draglineschotten in Europa Oplossingen voor bouwmatten Zware Azobe schotten

Draglineschotten van Azobé

een duurzame houtsoort en bijzonder sterk

Tropisch hardhout

Azobé is een tropisch hardhout dat afkomstig is uit West-Afrika. Deze houtsoort is duurzaam in gebruik omdat het zo ongelofelijk sterk is! Zó hard, bijna niet kapot te krijgen.

Wij produceren zo goed als al onze draglineschotten van dit tropische hardhout en zorgen dat we het hout bij speciaal geselecteerde zagerijen ophalen die duurzaam bosbeheer als basisbegrip hebben. Voor dit duurzame bosbeheer is een plan geschreven waarbij er een rotatietermijn van 30 jaar wordt gehanteerd waarbij er slechts gekapt mag worden vanaf een bepaalde diameter.

Kwetsbare gebieden en waterwegen worden sowieso vermeden en met lokale bewoners worden afspraken gemaakt over de kap.

Na de kap en de bewerking tot schot wordt het hout niet bewerkt met chemicaliën. Hierdoor blijven onze draglineschotten altijd een natuurproduct en daarbij ook biologisch afbreekbaar.

Welex Hardhout Azobe

Draglineschotten kopen

Wanneer koop je en wanneer huur je een draglineshot? Dat hangt volledig af van het doel. Heb je de schotten vaker nodig of voor de lange termijn? Kies er dan voor om draglineschotten aan te schaffen. Bij ons kun je draglineschotten op maat laten maken en laten personaliseren.

Heb je de draglineschotten nodig voor een enkel project en zelf geen opslagmogelijkheden? Dan is huren verstandiger. Wij leveren standaard maten en hebben veel voorraad op onze 7 verschillende verhuurlocaties in Europa.

Goedkoop alternatief

Onze draglineschotten zijn vooral geschikt als ondergrond voor de aanleg van nutsvoorzieningen, zoals energiecentrales en leidingbouw. We zijn ook veel betrokken bij het aanleggen van diverse windmolenparken door heel Europa. Door de toenemende vraag naar deze houtsoort, blijft er een sterke prijsontwikkeling hierop gelden. Om een goedkoper alternatief aan te bieden dan het volledig Azobé-schot, bieden wij ook een combinatie van verschillende soorten tropisch hardhout aan. Dit noemen wij een combinatieschot.

  • Buitenkant Azobé hout, binnenkant een andere houtsoort
  • Voordeligere variant op Azobé draglineschotten
  • Goed alternatief voor langdurig gebruik
Weten wat wij kunnen betekenen?

Neem dan contact op

Europäische Baggermatten, Azobe Baggermatten, Baggermattenlieferant in Europa, Lösungen für Baggermattenmatten, Robuste Azobe-Matten
Dit kan door ons te mailen of bellen

Dan zijn snel al jouw vragen beantwoord